Posted by on feb. 27, 2014 | 0 comments

Glossy 2014 – It takes 2 to tango

In de dagelijkse praktijk van onze veranderprojecten is een rode draad vaak het gebrek aan samenwerking tussen verschillende partijen. Met name tussen opdrachtgever en leverancier. Waar je optimale samenwerking zou verwachten, staan partijen vaak lijnrecht tegenover elkaar.

Iedereen begrijpt dat de samenwerking noodzakelijk is, maar waarom komt die niet tot stand? En hoe kom je van zo’n situatie naar een effectieve werkrelatie? Het intrigeerde ons mateloos. Zo zijn we op zoek gegaan naar de oorzaken van deze impasse. We deden onderzoek bij een tiental organisaties naar de tevredenheid en kwaliteit van hun relaties. We ontwikkelden samen met de belastingdienst een methodiek om de kwaliteit van een relatie te onderzoeken en te kwalificeren. We definieerden in de praktijk een veranderaanpak om vanuit de ‘escalatiedip’ naar een intensieve vorm van samenwerking te gaan. En gingen op bezoek bij Tomáš Sedlácek in Praag om over onze ideeën te sparren.

En tot slot organiseerden we onze EEE rondetafelsessie rondom het thema ‘It Takes Two to Tango’. Want, los van outsourcing in ICT, is een goede samenwerking tussen partijen in iedere organisatie de basis van succes.

We presenteren met gepaste trots ons Magazine “It Takes Two To Tango”. Online bladeren en lezen kan hier.

Bestel hier uw persoonlijke exemplaar van de Glossy 2014; dan maken wij graag een afspraak met u.

2014 glossy


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *