Posted by on apr. 25, 2013 | 0 comments

Lustrum – 15 jaar ChangeVision

Dit voorjaar had ChangeVision een klein feestje te vieren omdat het op 18 maart 15 jaar geleden was dat ChangeVision werd opgericht. Op 4 april was er een feestelijke bijeenkomst in Huis de Werve in Voorburg. De bijeenkomst was vooral een weerzien met de collega’s die aan de wieg hebben gestaan van ChangeVision.

Een impressie van de bijeenkomst is hier te zien

 

Geschiedenis en Toekomst

“De kracht van een organisatie wordt bepaald door de snelheid waarmee die zich kan aanpassen” werd in 1998 het adagium van ChangeVision. We hadden niet kunnen vermoeden dat deze uitspraak zo sterk van toepassing zou worden. De afgelopen jaren, en nog steeds, wordt het verandervermogen alleen maar zwaarder op de proef gesteld. De banden in het netwerk bepalen uiteindelijk of de organisatie tegen deze veranderingen bestand is.

De kern van ChangeVision de afgelopen 15 jaar en de komende 15 jaar wordt gevormd door de mensen; de professionals die samenwerken. Zij vormen het bedrijf. Een bedrijf met vaste mensen. Een bedrijf maximaal gericht op kwaliteit en continuïteit voor haar klanten. ChangeVision heeft betekenis als collegiaal netwerk van vakmensen, als bedrijf en als inspiratiebron. In welke verhouding, kan voor ieder verschillend zijn. Recent hebben we dit weer mogen ervaren bij een toast tijdens ons jubileum  met de relaties en de collega’s die 15 jaar geleden aan de wieg hebben gestaan. En dan blijkt hoe stevig de banden in een netwerk zijn, alsof het allemaal gisteren gebeurde dat ChangeVision werd opgericht, alsof er niets veranderd is.

In 1998 was de basis voor de oprichting: vertrouwen, samenwerken, resultaatgericht werken. En nog steeds is dat de rode draad in de projecten van ChangeVision. Wat toen grensverleggend was, vinden we nu overal terug in bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken, Outsourcing en Agile. Wij blijven altijd ons best doen om met de Next Generation ontwikkelingen bezig te zijn. De toekomst wordt bepaald door de nieuwe talenten die zich bij ChangeVision aansluiten. Wij blijven op die manier werken aan de nieuwe organisatieontwikkelingen die op ons af komen. Juist in de huidige tijd heeft dit enorme toegevoegde waarde.

De nieuwe website

Bij een nieuw lustrum hoort een nieuwe website, vonden wij. Dat is natuurlijk niet de enige reden om de website te vernieuwen. We vinden het belangrijk, dat onze visie, doelen en inspiratie ook optimaal tot uitdrukking komen in ons gezicht naar buiten. Daarom deze nieuwe website met relevante en vooral ook inspirerende inhoud, die aansluit bij onze manier van denken en doen.

Wilt u op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen op het ChangeVision weblog, abonneer u dan op onze e-mail service.

Abonneren op het blog

Uiteraard kunt u, via dezelfde pagina, uzelf ook weer afmelden.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *