Skiën is mijn passie, daar zet ik alles voor aan de kant. Ieder jaar reizen we met gezin en vrienden naar de bergen, om dan intens te genieten van de sneeuw. Uiteraard bij voorkeur met blauwe luchten en poeder, maar uiteindelijk maakt dat niet uit. Het sportief buiten zijn maakt je hoofd lekker leeg en laadt je snel weer op. De slalom en het carven zijn mijn favorieten. Maar ik ben er op uit om het skiën in elke situatie goed te beheersen. Dat resultaat levert naast veiligheid vooral een hoop meer plezier op! Het bereiken van dat doel gaat gepaard met vallen en opstaan. Zo train ik het hele jaar door indoor, tot er weer een nieuw wit seizoen aanbreekt.

Piet PlatDie gedrevenheid naar resultaat en steeds beter willen worden kenmerkt mij ook in mijn vak als projectmanager. Ik ben dan ook een echte ‘afronder’, die deze resultaatgedrevenheid graag overbrengt op de mensen in mijn projecten. Door het team te ondersteunen, faciliteren en iedereen in zijn kracht te brengen, wordt er optimaal gepresteerd en zo het resultaat geborgd. Samen beter worden en steeds meer plezier beleven aan projecten!

Mobiel: 06 43 011 581
E-mail: piet.plat@changevision.nl