Actief sporten begon pas echt op mijn veertiende. Intensieve kickbox trainingen en kilometers ploegen over het paardenpad door de duinen van Zandvoort, werden een steeds vaster onderdeel in mijn leven.

Souplesse, kracht, snelheid, effectiviteit, efficiency, incassering, doorzetten, vertrouwen in jezelf, resultaatgerichtheid en rust behouden. Zonder deze elementen geen overwinning. Met één uitzondering, allemaal elementen waar ik in mijn dagelijkse leven nog steeds op leun. De souplesse is met de jaren wat minder geworden en het kickboxen heeft plaats gemaakt voor andere, minder belastende sporten.

In mijn projecten geef ik niet op. Het halen van de eindstreep, met je projectteam en de opdrachtgever, geeft de zoete smaak van de overwinning.

mibo_box[1]Verbindingen:    MDB Holding BV
Mobiel:    06 52 028 835
E-mail:    michiel.de.boer@changevision.nl