Onderweg zijn, op zoek naar die nieuwe ervaring. Niet stil blijven staan. Reizen is mijn passie. Bij voorkeur zeilend. Frisse wind, geen gebaande paden. ‘s Ochtends niet weten waar je ‘s avonds slapen zult. Maar wel op weg zijn naar een doel, een bestemming. Hoeft niet ingewikkeld te zijn, met een open valk over de Friese meren is al prima.

Het mooiste van zeilen is dat je niet zeker weet wat er komen gaat, ongeacht de voorbereiding. Zon wordt regen, de wind wordt storm. Doorgaan als het anders is dan verwacht. Samen met mijn vrouw genieten van het terras bij de haven waar je aan het einde van de dag bent aangekomen. Een lekker pilsje, een stevig maal. Terugblikken op een mooie dag, vol nieuwe belevenissen. Morgen weer?

Verbindingen:    Achmea
Mobiel:    06 31 596 196
E-mail:    martin.dragt@changevision.nl