Muziek is voor mij de hoogste kunstvorm. In wat voor bui ik ook ben, muziek zet me altijd op het goede spoor. Ik ga veel naar concerten en speel zelf gitaar. Ik ben iedere keer weer verbaasd dat je met simpele oefening nieuwe grepen en loopjes kunt leren. Mijn droom is optreden in de metro van Parijs. Dat lijkt me ontzettend gaaf. Zomaar gaan staan en spelen voor de passanten.

Muziek is een bron van energie, net zoals mijn gezin dat voor me is en mijn werk. Ik ben gepassioneerd in het versterken van teamwork. Het elkaar inspireren, door telkens nieuwe dingen te leren en te blijven bewegen … dat houdt je jong. In mijn rol als interim of procesbegeleider gebruik ik regelmatig muziek om mensen in beweging te krijgen.

Tenminste één keer per jaar organiseer ik The Music Paradigm. Een workshop onder leiding van de Amerikaanse dirigent Roger Nierenberg, waarin managers het effect van verschillende stijlen van leidinggeven kunnen ervaren. De managers zitten in de orkestbak, tussen de musici. De muziek legt genadeloos bloot wat er gebeurt. Allerd Stikker een voormalig captain of industry zei me ooit na afloop: “Huib, als ik dit op mijn veertigste had gehoord was ik een betere leidinggevende geworden …

huvi_gitaar[1]Verbindingen:    The Next Step
Mobiel:    06 21 288 087
E-mail:    huib.vissers@changevision.nl
Persoonlijk profiel:    www.huibvissers.nl/totaal.swf