In mijn vrije tijd zul je mij vaak op de racefiets aantreffen, en ook af en toe op een zeilboot. Sinds 2006 fanatiek wielrenner, aangestoken door het wielrenvirus bij T-Mobile. Begonnen met een simpele 60km Amstel Gold Race. Voorlopig hoogtepunt de 170km LBL in 2010. Sinds 2009 kan ik het fietsen combineren met een andere hobby, het zeilen, door middel van de Schuttevaerrace, een non-stop krachtmeting van 48 uur of meer, voor zeilers, hardlopers en wielrenners.

Mijn passie voor het fietsen zul je terugvinden in mijn managementstijl. Heldere doelen stellen, met een vaste einddatum, nauwgezet voortgang bijhouden, en hard trainen! Ondanks de individuele prestatie is het wielrennen ook bij uitstek een teamsport; ervaringen uitwisselen en elkaar coachen; vertrouwen op de rijders voor je; om beurten kopwerk verrichten om de snelheid van het gehele team te verhogen. En samen het succes vieren!

En ook hier gedreven vanuit het motto: “Failure is not an option!”.

gede_fietsVerbindingen: T-Mobile, www.cio-services.nl, Schuttevaerrace
Mobiel: +3162-409-5102
E-mail: gerrit.dekker@changevision.nl
Persoonlijk profiel: www.gerrit-dekker.eu