De uitdaging van de zee, een tocht naar de overkant, een pint drinken in Pinn Mill aan de rivier de Orwell in Engeland, of coast hoppen langs de Belgische kust! En tegelijk zeeziek zijn. Alleen de zeezeilfanaten begrijpen dit. Maar ook een open boot huren en door Friesland trekken, tochten maken, slenteren door de haventjes. Romantiek.

En kajakken. Op de bovenloop van de Lesse bijvoorbeeld, ingesnoerd in je kajak met spatzeil om, helm op en zwemvest aan. Het moet wel WW3 zijn om het spannend te hebben. Vooral met een groepje gaan en spelen in de walsen en stroomversnellingen. Of het moet in de branding bij Scheveningen zijn. Meestal in de winter!

Maar ook, in het voorjaar op een vroege zondagmorgen, met de “Canadees” door de polders stilaan glijden, picknickmand mee en hond in het midden. De natuur is zo gek nog niet.

fowi_zeezeilen[1]Verbindingen:    Finext, DeLimes, Berckely Square en FCW Management
Mobiel:    06 54 692 089
E-mail:    fokke.wijnstra@changevision.nl
Persoonlijk profiel:    www.fokkewijnstra.nl