Naast dat eten een leuke, gezellige en noodzakelijke bezigheid is, blijft het een fascinerende gebeuren om met een veelvoud aan ingrediënten er iedere keer weer een feestje van te maken. Wispelturige variaties vragen om gebalanceerde doseringen. Onverwachte gasten vragen om creatieve oplossingen met wat je in huis hebt. Of je nu met iets eenvoudigs bezig bent of er een culinaire aangelegenheid van maakt. Of je nu aan de lijn doet of voor ‘La Grande Bouffe” gaat, de smaak, de presentatie en de herinnering willen een tevreden gast aan tafel. Samen een mooie maaltijd koken maakt het feest nog completer en met een groot gezelschap ervan genieten maakt het helemaal af.

Koken is het omtoveren van ingrediënten tot een verrassend resultaat waar anderen van genieten, een goede herinnering aan overhouden en waar je samen veel plezier aan beleeft bij het creëren ervan. Een kritische gast aan tafel is een reden te meer om het beter te doen en de voorkeuren van je gasten te kennen, zodat die de volgende keer te verleiden zijn tot verrassende kreten of het informeren naar het recept.

Genieten en net(als)werken.

Op zoek naar onderwerpen aan tafel?

    • Bureaucratie haat verandering….. het is doodsbang voor snelheid en haat eenvoud.
    • Zoals snelheid het gevolg is van eenvoud, is eenvoud het gevolg van zelfvertrouwen.
    • Wanneer ontvang je vol zelfvertrouwen een gast aan tafel?

edsc_kook[1]Mobiel:   06 427 00 567

E-mail: ed.van.schaik@changevision.nl